Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος επισκέφθηκε όλους όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν στην ενθρόνιση του

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος επισκέφθηκε όλους όσους δεν μπόρεσαν να παραστούν στην ενθρόνιση του

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη.

Στην είσοδο του Νοσοκομείου τον Σεβασμιώτατο ανέμεναν και καλωσόρισαν με πολλή εγκαρδιότητα  ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.  Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης και ο Υποδιοικητής κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλοί ιατροί. Για αρκετή ώρα ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τον κ. Διοικητή και τον κ. Υποδιοικητή για διάφορα θέματα του Νοσοκομείου και τους διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος θα είναι πάντοτε ενεργά βοηθός και συμπαραστάτης στο έργο τους. Ο κ. Χατζημαργαρίτης έδωσε στον Ποιμενάρχη μας ως δώρο εις ανάμνησιν της επισκέψεως του μία ασημένια εικόνα του αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουγού και ένα Ιστορικό βιβλίο της πόλεως Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους θαλάμους όλων των κλινικών του Νοσοκομείου και με πατρική αγάπη ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση και την από Θεού δύναμη στο Γολγοθά τους.

Είς ανάμνησιν δε της επισκέψεώς του, χάρισε σε όλους ως ευλογία ένα εικονάκι του οσίου πατρός ημών Συμεών του Νέου Θεολόγου, όπου στο πίσω μέρος του έφερε ημερομηνία και αφιέρωση με την υπογραφή του Ποιμενάρχου μας.

Όλοι ανεξαιρέτως οι ασθενείς, οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό με αισθήματα συγκίνησης και χαράς ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την ευλογητή επίσκεψή του, η οποία τους γέμισε με ελπίδα και δύναμη.