Τον Γέροντα Νικομηδείας Ιωακείμ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Τον Γέροντα Νικομηδείας Ιωακείμ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Οικουμενικού Θρόνου Κωνσταντινουπόλεως, ὁ Οικουμενικός Πατριάρχης, ἀπό καιροῦ εἰς καιρόν ἐπισκέπτεται τόν βαρέως ἀσθενοῦντα καί ἐν νοσοκομείῳ τῆς Πόλεως νοσηλευόμενον επιστήθιο φίλο του και συνοδοιπόρο του από τα έτη της νεότητος, τον Σεβ. Μητροπολίτην Γέροντα Νικομηδείας, τον θρυλικό όπως επικράτησε στις συνειδήσεις όλων μας Ἰωακείμ. Τον επισκέφθηκε καί σήμερα , Κυριακή, παραμονή τῆς Συνάξεως τῶν Ἁγίων Ἰωακείμ καί Ἄννης, ημέρα κατά την οποία εόρταζε και τότε μαζί με τον Χριστόδουλό μας και τον παπά Θωμά Συνοδινό πηγαίναμε πάντα στην Πόλη να του ευχηθούμε!
Σήμερα τον επισκέφθηκε ο Πατριάρχης καί ἐπεκαλέσθηκε ἐπ’ αὐτόν τό ἔλεος τοῦ Πανοικτίρμονος Θεοῦ, ἰατροῦ τῶν ψυχῶν καί τῶν σωμάτων όλων μας . Είναι τόσο θλιβερό αυτός ο γίγας να ταλαιπωρείται τόσα χρόνια κλινήρης και ο Κύριος να μην τον λυτρώνει!
Κάποιο μήνυμα θέλει να μας δώσει με αυτό! Και δυστυχώς οι κύριοι αποδέκτες του δεν το έχουν ακόμη συλλάβει! Μόλις το κατανοήσουν θα λυτρωθεί η ψυχούλα του καλού και αγαπημένου όλων μας Ιωακείμ.