99,9% επιτυχίες στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

99,9% επιτυχίες στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Από σύνολο 42 μαθητών-υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών οι 41 πέρασαν σε Πανεπιστημιακές και Πολυτεχνικές Σχολές της χώρας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών πέτυχε σε Σχολές της Αττικής και δεν θα χρειαστεί να επιβαρύνουν τις ευπαθείς οικονομικά οικογένειες του με δυσβάκτακτα ἐξοδα μετοίκησης και διαμονής σε άλλη πόλη. Υπήρξαν επιτυγχόντες σε Σχολές με υψηλές βάσεις.

Οι πρωτεύσαντες σε βαθμολογία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι.Α.Α. εισήχθηκαν στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι μία: Σκληρή δουλειά από τα στελέχη του Φροντιστηρίου, άψογη διδασκαλία από τους Καθηγητές του Φροντιστηρίου και εργατικότητα από την πλευρά των μαθητών.

Τα παιδιά, όπως δηλώνει ο Διευθυντής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αθηνών κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης, “είχαν ισχυρό κίνητρο, οι Καθηγητές μας θυσιαστική αγάπη για τους μαθητές τους και οι εργαζόμενοι σ᾽ αυτόν τον σκοπό αφοσίωση και αυταπάρνηση”.

Ο Μακαριώτατος δεν έκρυψε τη χαρά του και δηλώνοντας ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο “είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι μερικά πράγματα, όπως οι αξίες, η μόρφωση, η καλλιέργεια δεν είναι μόνο ζήτημα χρημάτων, αλλά κυρίως ζήτημα “ψυχής και εργατικότητας”.

Τα θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες, την πιο αισιόδοξη ελπίδα του τόπου μας.