Στον Λαρίσης Ιερώνυμο ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας

Στον Λαρίσης Ιερώνυμο ο νέος υπουργός Εθνικής Αμυνας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος υποδέχθηκε, το απόγευμα της 7ης Αυγούστου, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην αίθουσα θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως, στο πλαίσιο επισκέψεων του Υπουργού σε στρατιωτικούς σχηματισμούς στη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Λαρίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και τονίστηκε η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και των Στρατιωτικών Σχηματισμών που εδρεύουν στην πόλη της Λάρισας και βρίσκονται στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στο κ.  στα νέα υψηλά και ευθυνοφόρα καθήκοντα του στον νευραλγικό τομέα της Εθνικής Άμυνας και επισήμανε ότι η Ιερά Μητρόπολη θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έδωσε στον Σεβασμιώτατο αναμνηστική πλακέτα του ΥΠΕΘΑ, ενώ από την πλευρά του ο Ποιμενάρχης μας πρόσφερε στον Υπουργό ένα αναμνηστικό του Αγίου Αχιλλίου, Προστάτου και Πολιούχου της πόλεως.