Επίθεση Βελόπουλου σε δύο Μητροπολίτες για τις «επιστολές του Ιησού»

Επίθεση Βελόπουλου σε δύο Μητροπολίτες για τις «επιστολές του Ιησού»

Αντίδραση μετά τα ομαδικά πυρά της Εκκλησίας για τις «επιστολές του Ιησού».

Με αφορμή τη δημόσια θέση που πήρε η Εκκλησία και οι ιεράρχες για τις δήθεν «επιστολές του Ιησού», «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Κυριάκο Βελόπουλο, με βαριές κουβέντες όπως ότι «αυτά είναι ανοησίες» και «δεν μπορεί οποιοσδήποτε πολιτικός για να μαζέψει ψήφους να πουλά Χριστό», ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στρέφεται κατά του Μητροπολίτη Ιωνίας, Γαβριήλ και του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομου, μέσω ανάρτησής του στο twitter.

Αφού πρώτα λέει «δεν αντιδικούμε με την Εκκλησία», στη συνέχεια ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγορεί τους δύο Μητροπολίτες ότι παρεμβαίνουν στις εκλογές «με μισές αλήθειες», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποια είναι η μισή αλήθεια σχετικά με τις «επιστολές του Ιησού». Επιπροσθέτως, τους καλεί να πάρουν θέση για το σύμφωνο συμβίωσης και το θρήσκευμα στις ταυτότητες.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος θεωρεί ότι του κάνουν επίθεση, συνοδεύεται ένα βίντεο που περιλαμβάνει πλάνα από τους δύο σεβάσμιους Μητροπολίτες να διαψεύδουν βέβαια ότι υπάρχουν επιστολές του Ιησού, μαζί με επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στις ενορίες τους, οι οποίες είθισται πάντως να γίνονται από βουλευτές.