Στο Μονή του Οσίου Πορφυρίου τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Στο Μονή του Οσίου Πορφυρίου τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Το Σάββατο 15 Ιουνίου άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος και την ημέρα εκείνη θα βρίσκεται στη Ησυχαστήριο του Οσίου Πορφυρίου στο Μήλεσι.
Η σχετική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει:

Φέρεται εις γνώσιν υμών ότι την 15ην Ιουνίου 2019, επί τη ιερά μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήριά του ο σεπτός Ποιμενάρχης ημών, Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄.

Επί τη ευκαιρία αυτή, το Σάββατον 15ην Ιουνίου και ώραν 7.00 π.μ. θα τελεσθή εις το Ιερόν Ησυχαστήριον Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγίου Πορφυρίου) Μηλεσίου Αττικής ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της Εορτής, μετά το πέρας της οποίας ο Μακαριώτατος Ποιμενάρχης ημών θα δεχθή τας ευχάς των τυχόν συμπροσευχομένων Αγίων Αρχιερέων, των λοιπών Κληρικών, Μοναχών, Μοναζουσών και των πιστών.

Ως προς την πρόσβασιν εις το ως άνω Ιερόν Ησυχαστήριον της καθ’ ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής, υπενθυμίζομεν ότι, η έξοδος από την Εθνικήν οδόν Αθηνών – Λαμίας είναι εις το 43ον χλμ., με κατεύθυνσιν προς Σκάλαν Ωρωπού – Μαλακάσαν (έξοδος A5). Μετά την έξοδον η απόστασις έως το Ιερόν Ησυχαστήριον (κατεύθυνσις Σκάλα Ωρωπού) είναι μόλις 4 χλμ και υπάρχει σχετική σήμανσις.