Οι Κρητικοί της Αυστραλίας καλωσορίζουν τον νέο Ποιμενάρχη τους Μακάριο

Οι Κρητικοί της Αυστραλίας καλωσορίζουν τον νέο Ποιμενάρχη τους Μακάριο

Μήνυμα προς τον συμπατριώτη τους αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο έστειλε η Παγκρήτια Ενωση Μελβούρνης και οι Κρήτες της Μελβούρνης, με το οποίο τον συγχαίρουν για την εκλογή και τον καλωσορίζουν στην Αυστραλία:

Η χαρά μας είναι διπλή, αναφέρουν στο μήνυμά τους, γιατί ένας συντοπίτης μας από το Ηράκλειο της Κρήτης, καλείται να συνεχίσει και να επαυξήσει το τεράστιο εκκλησιαστικό και κοινωνικό έργο που άφησε πίσω του ένας άλλος συντοπίτης μας, ο αείμνηστος Στυλιανός Χαρκιανάκης, ο οποίος πάνω από σαράντα χρόνια υπηρέτησε τον Ελληνισμό της Αυστραλίας.

Δεν θα είναι εύκολο πράγμα να ποιμάνεις ένα τόσο μεγάλο Ελληνορθόδοξο Πλήρωμα, της μεγάλης και φιλόξενης αυτής χώρας, της Αυστραλίας.

Με τη δύναμη του Θεού, τις προσευχές και τη συνδρομή του ποιμνίου σου, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι μας ζητήσεις.

Οι Ελληνες της Αυστραλίας έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι στηρίζουν όλους εκείνους που μπαίνουν μπροστάρηδες και αγωνίζονται για τα ελληνο-χριστιανικά ιδεώδη.

Τέσσερις γενιές Ελλήνων σε υποδέχονται και σου εύχονται κάθε επιτυχία.