Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρεόπολης από τον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο

Εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρεόπολης από τον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο

Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Ανατολικής Μάνης στην Αρεόπολη.

Πρόκειται για ένα έργο που σχεδιάστηκε από το Δήμο Οιτύλου και ολοκληρώθηκε το 2018 από το Δήμο Ανατολικής Μάνης λόγω των ειδικών πολεοδομικών αδειοδοτήσεων που απαιτούνταν (παραδοσιακός οικισμός) και περιλαμβάνει:

–  Γήπεδο μπάσκετ με καλαίσθητες κερκίδες για 500 άτομα

– Αίθουσα 450τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει ποικιλία εκδηλώσεων όπως συνέδρια, συνεστιάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, μεγάλες εικαστικές εκθέσεις κ.τ.λ. διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζοκαθίσματα.

– Γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα γυμναστικής

–  Άνετο πάρκινγκ

Ο Αγιασμός των εγκαινίων τελἐσθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’, παρουσία του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκου, του Βουλευτού Λακωνίας κ. Δαβάκη, του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βασιλακόπουλου και άλλων εκπροσώπων τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του σπουδαίου έργου και στη συνέχεια  αναφερόμενος προς τους αθλητές υπογράμμισε το στίχο από την Επιστολή του Αποστόλου Παύλου »Ἐὰν δὲ καὶ ἀθλῇ τις, οὐ στεφανοῦται, ἐὰν μὴ νομίμως ἀθλήσῃ.» (Β’ Τιμοθ. 2,5).

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα σε μεικτή ομάδα από αθλητές της Μάνης και την ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης.