Πλήθος λαού  έσπευσε στους Αγίους  Ισιδώρους  στο Λυκαβηττό για να δώσει  αίμα!

Πλήθος λαού έσπευσε στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό για να δώσει αίμα!

Πλήθος λαού ,κληρικών, μοναχών και λαϊκών,έδωσε το παρών στο κάλεσμα του Προσκυνήματος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, στην καρδιά της Αθήνας, για την αιμοδοσία από την ομάδα του αντικαρκινικού νοσοκομείου΄΄ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ΄΄.
Όλοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στο κάλεσα του ναού, δίνοντας αίμα για τους ευρισκομένους σε ανάγκη συνανθρώπους μας, δίνοντας ζωή, ελπίδα και ένα μεγάλο δίδαγμα προς όλους μας για τη σπουδαία σημασία της αιμοδοσίας. Μεταξύ των αιμοδοτών ήταν κι ο τηλεοπτικός Ντάνος, δηλαδή Γιώργος Αγγελόπουλος.

Χθες Κυριακή στο προσκύνημα των Αγίων Ισιδώρων τελέστηκε η θεία λειτουργία και στο τέλος μοιράστηκαν διάφορα εδέσματα όπως συνηθίζεται σε κάθε λειτουργία.

Ο δραστήριος και ακαταπόνητος Γέροντας πατήρ Δημήτριος πλαισιωμένος από όλα τα πνευματικά του παιδιά, κληρικούς και μοναχούς, μίλησε με λόγια καρδιάς προς τους εκκλησιαζομένους και τους συνέστησε με ένθερμα λόγια να παραμείνουν κοντά στην Εκκλησία και στην ιερά μας παράδοση για να έχουν ελπίδα στη ζωή τους και γαλήνη στην επίγεια πορεία τους.

Ο π. Δημήτριος είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός κληρικός και μάλιστα ακούραστος αφού είναι στη διάθεση των προσκυνητών καθ´όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι τυχαίο που χιλιάδες λαού συρρέουν στον ιερό λόφο του Λυκαβηττού για να πάρουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού, αλλά και δύναμη και ασφαλώς για να ακούσουν τον λόγο του Θεού με λόγια καρδιάς και με αγάπη.