Την Τετάρτη η Εξόδιος Ακολουθία του αγωνιστή Ιεράρχη Σιατίστης Παύλου – Πρωτοφανείς εκδηλώσεις αγάπης από το λαό της γενέτειράς του .

Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου ετέθη πριν λίγο σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Χαλκίδας με πρωτοβουλία της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν τα πολυάριθμα πνευματικά του παιδιά στη γενέτειρά του.Ηδη οι εκδηλώσεις αγάπης από το λαό της Χαλκίδας και όλης της Εύβοιας προς το πρόσωπο του κεκοιμημένου Ιεράρχη Παύλου είναι πρωτοφανείς. Ο Μακαριστός Παύλος έχαιρε μεγάλης εκτιμήσεως και σεβασμού από το λαό της Εύβοιας τον οποίο υπηρέτησε με αφοσίωση καθ´όλα τα έτη της ιερατικής και αρχιερατικής του πορείας.
Σημερα το βράδυ θα ακολουθήσει αγρυπνία και κατά τις πολύ πρωινές ώρες το σκήνωμά του Μακαριστού Μητροπολίτη Παύλου θα μεταφερθεί στη Σιάτιστα με τη συνοδεία του Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσοστόμου , όπου θα τεθεί και πάλι σε λαικό προσκύνημα για να τον αποχαιρετήσει το ποίμνιό του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας προεξάρχοντος του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου.