Με μαθητές από τη Μυτιλήνη συναντήθηκε ο Σπάρτης Ευστάθιος

Με μαθητές από τη Μυτιλήνη συναντήθηκε ο Σπάρτης Ευστάθιος

Στο πλαίσιο τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής τους στην Πελοπόννησο, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Απριλίου 2018 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, με επικεφαλής τον καθηγητή θεολόγο κ. Παναγιώτη Τσαγκάρη, που είναι και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας υποδέχθηκε με χαρά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από την ακριτική Μυτιλήνη. Στα μεστά νοημάτων λόγια που τους απηύθυνε αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, ενώ τους προέτρεψε να πορευτούν στη ζωή τους με γνώμονα τη χριστιανική διδασκαλία και την αγάπη προς την Πατρίδα. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και αγάπη.

Από την πλευρά του ο κ. Τσαγκάρης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και τα λόγια πνευματικής οικοδομής που χάρισε στους εκδρομείς.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ένα κέρασμα και με την προσφορά σε κάθε παιδί από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας, ως ευλογία, DVD χριστιανικού περιεχομένου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Οι εκδρομείς στη συνέχεια επισκέφθηκαν την καστροπολιτεία του Μυστρά και την Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Σπάρτης».