Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης συναντήθηκε και συνομίλησε με μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης συναντήθηκε και συνομίλησε με μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά.

Το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου ε.έ. και μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας, εις τον Ιερό Ναό των Θεοφανείων, Του Τιμίου Προδρόμου και της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Λαγκαδά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και συνομιλήσει με μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και καθ΄ όλη την διάρκεια της, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους προς τον Σεβασμιώτατο και παράλληλα να εκφράσουν τους προβληματισμούς που τους απασχολούν, παίρνοντας απαντήσεις στις πολλές και περιπλοκές αναζητήσεις που έχουν λόγω της σημερινής εποχής και κάτω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε αυτή.

Απευθυνόμενος προς τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως της επαρχίας μας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι σήμερα είναι ανάμεσα στα παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου και της επαρχίας μας, ενώ παράλληλα τα συμβούλεψε να μην έχουν άγχος αλλά εμπιστοσύνη στο Θεό και να ζουν συνεχώς στην χαρά της παρουσίας Του με αληθινή πίστη.

Ο κάθε ένας από εμάς έχει την δική του μοναδική αξία και αυτοτέλεια, σημείωσε σε άλλο σημείο του λόγου του ο Σεβασμιώτατος για να συμπληρώσει λέγοντας, ότι θα πρέπει να αξιοποιούμε τα χαρίσματα μας, να έχουμε ουσιαστική επικοινωνία με τον Θεό μέσα από την προσευχή μας, καθώς επίσης να πλησιάσουμε και να γνωρίσουμε τις αλήθειες της Πίστεως μας.

Από την μεριά της η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά κα. Σαρίκα Μαρίνα, εξέφρασε λόγους ευχαριστίας προς τον Μητροπολίτη Λαγκαδά γι΄ αυτή την συνάντηση, η οποία και θα αποτελέσει ένα ακόμα πνευματικό εφόδιο για την υπόλοιπη περίοδο της σχολικής χρονιάς.

DSC_7222