Συναντήσεις και επαφές του Οικουμενικού Πατριάρχη

Συναντήσεις και επαφές του Οικουμενικού Πατριάρχη

Σειρά επαφών είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο Φανάρι και μεταξύ αυτών δέχθηκε τον Μητροπολίτη Ισπανίας Πολύκαρπο.

Το ανακοινωθέν του Φαναρίου αναφέρει:

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, εδέξατο εις ακρόασιν:
– Τον Σεβ. Μητροπολίτην Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπον, συνοδευόμενον υπό των Εντιμ. κ.κ. Javier Garcia, Γεν. Διευθυντού του Ανθρωπιστικού Οργανισμού «AGAPE EUROPE», και Εμμανουήλ Τουφεξή, Διευθυντού του εν Ελλάδι Παραρτήματος αυτού «AGAPE HELLAS», μετά της συζύγου αυτού Ευγεν. κ. Αντιγόνης Παιονίδου, και των συνεργατών αυτών Εντιμ. κ.κ. Erick Schenkel, Steve Volker, Ernie Mansi, Curt Hensley και Scott Stober, και της Ευγεν. κ. Νεκταρίας Καρατσόρη.

– Τον Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερον κ. Φιλόθεον Κελεπούρην, εκ των Γραμματέων των Πατριαρχείων, υποβαλόντα τα εαυτού σέβη και λαβόντα την αγίαν Πατριαρχικήν ευχήν και ευλογίαν επί τοις επικειμένοις ονομαστηρίοις αυτού.
– Τον Εντιμ. κ. Πανίκον Ηροδότου, Επιχειρηματίαν, εκ Λονδίνου.
Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, εξεπροσωπήθη υπό του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Νικολάου Αργυροπούλου, Αρχιερατικού Επιτρόπου της ΣΤ’ Περιφερείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κατά τα τελεσθέντα εγκαίνια του υπό την αιγίδα του εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» συσταθέντος νέου Κέντρου Προνοίας διά τας μητέρας και τα τέκνα, εν Κολωνώ Αθηνών, την Τρίτην, 10ην Οκτωβρίου.