Πιο σεμνά κ. Σοφούλη!!

Πιο σεμνά κ. Σοφούλη!!

Ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Κώστας Σοφούλης, ονομάζει τους Σαμιώτες που ανησυχούν για το μεταναστευτικό , <<εκκολαπτόμενα αυγά του φιδιού >>και μέμφεται τον Μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιο και  τις λοιπές αρχές γιατί δήθεν… σκιάστηκαν!!

Σ.Σ. Εξάψαλμου: Και τί έχετε κάνει εσείς για το τόπο αυτό και το λαό του, που σας ψήφισε με την ψήφο του για να μιλάτε με αυτό τον τρόπο προς ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους μία ωρολογιακή βόμβα; Μπορείτε να μας πείτε κάτι από το έργο που αφήσατε πίσω σας;;

Η δήλωση του κ. Κώστα Σοφούλη

<<Δεν απολογούμαι για όσα δυστυχώς καταμαρτυρούνται αυτές τις μέρες για τις ξενοφοβικές εκδηλώσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Σάμο. Απλώς ξεκαθαρίζω ότι είναι έργο μικρή μειοψηφίας από αυτές που υπάρχουν σε όλες τις κοινωνίες, που έχουν την δυνατότητα να κάνουν την παρουσία τους με τη βία να φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο μπόι από ό,τι είναι το πραγματικό τους.
Για αυτό, όμως, που θέλω να απολογηθώ είναι για την άτακτη υποχώρηση των τοπικών αρχών μπροστά στους τραμπουκισμούς. Κανένας, από τον Δήμαρχο μέχρι τον Περιφερειάρχη και τον κατά τα άλλο σεμνό και αγαπητικό Μητροπολίτη μας, δεν έκοψε με το μαχαίριτη φόρα των φαιοχιτώνων. Τους φοβούνται; Θα ήταν απογοητευτικό να τελούν κάτω από αισθήματα φόβου στην πρώτη και σημαδιακή επίθεση των εκκολαπτομένων από τα αυγά του φιδιού.
Πάντως αυτή η κατάσταση δεν είναι χαρακτηριστική της τοπικής μας κοινωνίας. Έτσι θέλω να πιστευω, τουλάχιστο.>>
ΠΗΓΗ: aegaio.blogspot