Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου
Πλήθος πιστών παρακολούθησε την λιτανεία της εικόνας της Παναγιάς της Γιάτρισσας στο Λουτράκι , Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009 . Στην λιτανεία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος (φωτο) .

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου

Ανακοινώνεται στο ευσεβές πλήρωμα της Θεοσώστου Επαρχίας μας ότι εφέτος την 3ην Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω της συμμετοχής του στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συγκαλείται από 3ης έως και 6ης Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα.
Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο όμως την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, θα τελεσθεί κατά τα ειωθότα, Ιερά Αγρυπνία κατά την διάρκεια της οποίας θα εκτίθενται τα Ιερά Λείψανα του Αγίου προς προσκύνηση και αγιασμό όσων επιθυμούν να συμπροσευχηθούν κατ᾿ αυτή υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου , ο οποίος θυσιαστικά αναλώνεται υπέρ της δόξης του Τρισαγίου Θεού, της Αγιωτάτης μας Εκκλησίας και της πνευματικής οικοδομής του θεόθεν εμπεπιστευμένου Ποιμνίου του.
 
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως