Παρουσιαση του βιβλίου “εκ του αγαθού θησαυρού” του Κορωνείας στον Πειραιά

Παρουσιαση του βιβλίου “εκ του αγαθού θησαυρού” του Κορωνείας στον Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ η κ. Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς οργάνωσε εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε το τελευταίο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας με τίτλο ” Εκ του αγαθού θησαυρού ” . Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς,που ήταν κατάμεστη από κόσμο.
Η εκδήλωση άρχισε με κατανυκτικούς ύμνους της Μ. Τεσσαρακοστής από βυζαντινή χορωδία ιερέων. Ο συντονιστής της εκδηλώσεως Πρωτοπρ. Ιωάννης Παναγιώτου παρουσίασε συνοπτικά το βιογραφικό του Μητροπολίτου Κορωνείας και ακολούθησε προβολή βίντεο με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την διαδρομή του Σεβ. Κορωνείας.
Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς αφού μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου – που είχε τιμήσει με την παρουσία του την παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα – προχώρησε στην εμπεριςτατωμένη παρουσίαση του βιβλίου και του συγγραφέως. Ακολούθησε παρουσίαση από τον Αρχιμ. Μεθόδιο Κρητικό, ιεροκήρυκα και Καθηγούμενο του Ι. Ησυχαστηρίου ” Αναστάσεως Χριστού ” και από τον Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνο, Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγ. Τριάδος Πειραιώς.
Τέλος ο Μητροπολίτης Κορωνείας ευχαρίστησε με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και τους συνεργάτες του , καθώς και όλους τους προσελθόντες και η εκδήλωση έκλεισε με τις φήμες του Μητροπολίτου Κορωνείας και του εκλεκτού και διακεκριμένου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.