Ο Δήμαρχος Περιστερίου έξω φρενών με Εκκλησία της Λαμίας που  διεκδικεί το μισό Περιστέρι – Zoύμε μια τρέλα λέει.. !

Ο Δήμαρχος Περιστερίου έξω φρενών με Εκκλησία της Λαμίας που διεκδικεί το μισό Περιστέρι – Zoύμε μια τρέλα λέει.. !

Από iefimerida

Στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.
Ο κ. Παχατουρίδης μίλησε στον κ. Παπαδάκη με αφορμή τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αυτοδιοίκηση στην Δυτική Αττική και στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, που όπως ο ίδιος ο δήμαρχος είπε διεκδικεί το μισό Περιστέρι.

Η δικαστική διαμάχη αφορά ένα σχολικό συγκρότημα που διεκδικεί η εκκλησία, ενώ ακόμη διεκδικεί μία παιδική χαρά και τρεις πλατείες.

«Ζούμε μια τρέλα. Ο κόσμος είναι στο αμήν. Θα βγει στους δρόμους και θα τους κυνηγήσει όλους ότι και αν φοράνε», σημείωσε ο κ. Παχατουρίδης ενώ συνέχισε: «Ποιος Θεός θα τους πιστέψει; Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο; Tι είναι αυτά τα πράγματα. Έχουμε βγει έξω από τα ρούχα μας. Όσο είμαι δήμαρχος δεν πρόκειται να αφήσουμε να πάρουν ούτε ένα κεραμίδι από τα σπίτια των συμπολιτών μου και την πόλη.

Δεν είναι δυνατόν μια εκκλησούλα από τη Λαμία να διεκδικεί το μισό Περιστέρι. Αυτοί οι άνθρωποι μας σέρνουν εδώ και χρόνια στα δικαστήρια. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει ο κόσμος το πρωί στην εκκλησία και το απόγευμα να του παίρνουν το σπίτι και το σχολείο των παιδιών τους, αυτά κάνουν και έχουν διώξει τον κόσμο από την εκκλησία».