Σχόλιο του Αρχιμ. Βενεδίκτου Παπαδοπούλου, για τη συνέντευξη του Σεβ. Δωδώνης Χρυσοστόμου

Σχόλιο του Αρχιμ. Βενεδίκτου Παπαδοπούλου, για τη συνέντευξη του Σεβ. Δωδώνης Χρυσοστόμου

<<-Λέτε λοιπόν, ότι η ποιμαντορία του Ιερώνυμου πορεύεται καλά…

-Έχει βαθμολογία. Δεν είναι το άριστο, αλλά είναι το τέλειο. Καλύτερο από το κακό>>.

Αυτά απάντησε, μεταξύ των άλλων, σε συνέντευξή του για το Greekamericannewsagency, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, σχετικά με την ποιμαντορία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου. Πριν λίγα χρόνια σε συνέντευξή του σε εφημερίδα των Αθηνών μας έλεγε, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος “δεν έχει ήθος” και τον κατακεραύνωνε σφοδρότατα.

Τελικώς, ποιό από τα δύο ισχύει ; Εκτός αν αυτή η νέα δήλωση, περί… “τελειότητας”, είναι μια δήλωση συγγνώμης και μεταμέλειας για το “άνευ ήθους” που είχε εξαπολύσει την προηγούμενη φορά. Ποτέ δεν είναι αργά, να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του, προς τους φίλους του!>>
Σ.Σ. Δημοσιεύθηκε προ ημερών συνέντευξη του Σεβ. Δωδώνης Χρυσοστόμου, στην οποία σχολιάζεται εκτενώς η εκκλησιαστική επικαιρότητα, τρέχουσα και παρελθούσα. Ο Αρχιμ. Βενέδικτος Παπαδόπουλος , Ιερατ. Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου,γνωστός στους αναγνώστες μας για τις ρηξικέλευθες παρεμβάσεις του, εδημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο FB ένα σχόλιο, στο οποίο θέτει τη συνέντευξη στην πραγματική της διάσταση! Λόγω του ενδιαφέροντός του το αναδημοσιεύουμε.
Σ.Τ.