Ο μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος” μύρωσε” τους ασθενείς του Γεν. Νοσοκομείου

Ο μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος” μύρωσε” τους ασθενείς του Γεν. Νοσοκομείου

Ημέρες κατάνυξης και αγάπης πλησιάζουν και πολλοί από τους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε χρόνια ή προσωρινή δυσμενή θέση, λόγω χρόνιων ή προσωρινών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Αυτούς τους συνανθρώπους μας επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Διονύσιος, στο Γενικό Νοσοκομείο, το απόγευμα της Τετάρτης, για να τελέσει το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, να πει δυο λόγια αγάπης και συμπαράστασης αλλά και να δώσει προσωπικά και από καρδιάς, ευχές για ανάρρωση σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Ο Μητροπολίτης Διονύσιος, δεν παραλείπει κάθε χρόνο, με την ευκαιρία των μεγάλων γιορτών, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, να επισκέπτεται τόσο το Νοσοκομείο, όσο και κοινωνικά ιδρύματα, όπως τον Οργανισμό Δημόσιας Αντίληψης (ΟΔΑΖ) και να έρχεται σε επαφή με τους νοσηλευόμενους και τους τροφίμους.

Ο Δεσπότης μίλησε με νοσηλευόμενους και τους συγγενείς τους στο ισόγειο του Νοσοκομείου όπου τέλεσε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, όπως άλλωστε κάθε Μεγάλη Τετάρτη, δίνοντας στον καθένα μια ευχή αποκλειστικά για την περίπτωση του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Διονύσιος, μετά την τέλεση του Ιερού Μυστηρίου, έχρισε «εις ίασιν ψυχής και σώματος», με Αγιο Ελαιο, νοσηλευόμενους, συγγενείς και συνοδούς αλλά μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από ιερείς, επισκέφτηκε όλους τους νοσηλευόμενους, σε όλους τους θαλάμους όλων των Τμημάτων του Νοσοκομείου, αρχής γενομένης από το Τμήμα Τεχνητού Νεφρού, μοιράζοντας πασχαλινά τσουρέκια αλλά και ευχές για κουράγιο, δύναμη και ανάρρωση.