Αρχιεπίσκοπος και Ιεράρχες ευχήθηκαν στον Γέροντα Τρίκκης Αλέξιο

Αρχιεπίσκοπος και Ιεράρχες ευχήθηκαν στον Γέροντα Τρίκκης Αλέξιο

Ο Σεβ.  Γέρων Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος δέχτηκε τις ευχές όλων για την σημερινή εορτή του Οσίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού. Και βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών  Ιερώνυμος έκανε τόσο χιλιόμετρα για του ευχηθεί από κοντά. Και με τον τρόπο αυτό έδειξε την αγάπη και την εκτίμηση που του έχει.

Να αναφερθεί ότι ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Τρίκκης κ. Χρυσόστομο, ο οποίος τον καλωσόρισε στην είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Βησσαρίωνος. Στη συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Αλέξιος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σας ευχαριστώ Μακαριώτατε που ήρθατε από την Αθήνα για την ελαχιστότητά μου».

Επίσης τον Μητροπολίτη Αλέξιο τίμησαν με την παρουσία τους, οι Μητροπολίτες Λαρίσης Ιγνάτιος, Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, Θεσσαλιώτιδος  Τιμόθεος, Δημητριάδος Ιγνάτιος, Γρεβενών  Δαβίδ, Πενταπόλεως Ιγνάτιος και ο οικείος Ιεράρχης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ενημέρωσε σε βάθος τους Αρχιερείς τόσο για τις εξελίξεις στο προσφυγικό , όσο  και για τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό. Επίσης έγινε μακρά συζήτηση για την Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης.