Ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος κάλεσε τους συνταξιούχους της επαρχίας του να γίνουν Ιερείς

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος κάλεσε τους συνταξιούχους της επαρχίας του να γίνουν Ιερείς

ΠΗΓΗ: trikalanews.gr
O Μητροπολίτης Τρίκκης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και  για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων
Σύμφωνα με το trikalanews.gr πανηγυρική ήταν σήμερα το πρωί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα Τρικάλων.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε μετά κηρύγματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στην παρθενική του παρουσία στον προαναφερόμενο Ιερό Ναό από την ημέρα της ενθρονίσεώς του και ταυτόχρονα χειροτόνησε και τον νέο Ιερέα της Εκκλησίας.

Με αφορμή την χειροτονία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην έλλειψη Ιερέων, απευθύνοντας κάλεσμα σε …συνταξιούχους να γίνουν Ιερείς…

Από το κήρυγμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη δεν απουσίασαν και οι αιχμές προς την Κυβέρνηση για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, ενώ το πλήθος έσπευσε να πάρει την ευχή και τον …καλωσόρισε με μια …κουλούρα.

Λίγο αργότερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ευλόγησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρας Τρικάλων, με τον κ. Χρυσόστομο να εύχεται στην Διοίκηση του Συλλόγου και τα Μέλη να έχουν υγεία ώστε να διαδίδουν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου.