Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολή Δημητριάδος

Προσφορά αγάπης από την ενορία του Bielefeld στην Μητρόπολή Δημητριάδος

Από την Ι.Μητρόπολη Δημητριάδος

Για ακόμα μία χρονιά η Ελληνορθόδοξη ενορία του Αγίου Αποστόλου Παύλου Bielefeld, της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, εξέφρασε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, για την ενίσχυση και προστασία, λόγω  της σοβούσης οικονομικής κρίσης, των εμπερίστατων αδελφών μας.

Με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της ενορίας Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Δημητρίου Τσόμπρα,συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, συνολικού βάρους 4,5 τόνων, τα οποία παραδόθηκαν σήμερα στην Τοπική μας Εκκλησία.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, ευχαρίστησε συγκινημένος τον π. Δημήτριο για την πρωτοβουλία αγάπης του ιδίου και των ενοριτών του και επεσήμανε την ευαισθησία των ομογενών αδελφών μας, που ουδέποτε λησμόνησαν την πατρίδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση των τροφίμων συνέβαλαν και τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας, αλλά και γερμανοί πολίτες, που επιδεικνύουν συναντίληψη και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.