Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στο Στρατόπεδο Γεωργίου Κατσάνη

Με κάθε επισημότητα και συμφώνος του ισχύοντος πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε την 20η Απριλίου ε.έ., η τελετή αλλαγής του Διοικητού της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών η οποία ευρίσκεται εντός του Στρατοπέδου Γεωργίου Κατσάνη, στην περιοχή της Ρεντίνας.

Κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, την ανάγνωση των σχετικών αγγελμάτων του αποχωρούντος Διοικητού Ταξιάρχου κ. Παπαβλασοπούλου Κ. και του αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα Διοικητού Ταξιάρχου Φλάρη Ν., παρέστησαν ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Νομικός Α., αντιπροσωπείες όλων των Σωμάτων του Ελληνικού Στρατού, οι Διοικητές των Μονάδων, σύσσωμο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του κέντρου, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλβης και του Δήμου Λαγκαδά, καθώς και πολύς κόσμος.

Την εκδήλωση παραδόσεως – παραλαβής της νέας Διοικήσεως ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος και ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία και να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους.