You are currently viewing ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΥΦΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΤΥΦΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ

H κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας (NRK) μετέδωσε ότι σύμφωνα με πολλές πηγές οι ισλαμιστές σχεδίαζαν να εισβάλουν σε ένα οποιόδηποτε σπίτι και να αποκεφαλίσουν τους ενοίκους.ήταν διατεθειμένοι να βιντεοσκοπήσουν την μακάβρια σκηνή και να την αναρτήσουν στο διαδίκτυο.

Η εφημερίδα VG μετέφερε ότι οι τρομοκράτες θα επιτίθονταν με μαχαίρια σε πλήθος όπως έγινε πρόσφατα στην Κίνα. Ενώ η NRK έκανε τον παραλληλισμό με μια παρόμοια συνομωσία που διαδραματίστηκε στην Αυστραλία.

Al-Enezi Al Russi was killed yesterday near #Kobane.
al Enezi al Russi o αποκεφαλιστής σκοτώθηκε στην Kobane.Κάτι τέτοιους θέλει να αμνηστεύσει ο φιλοδυτικός λιβανέζικος τύπος.

Τον Ιούλιο σήμανε συναγερμός στην αντιτρομοκρατική της Νορβηγίας.Σύμφωνα με την NRK η απειλή ήταν πραγματική κι αφορούσε αυτό το σχέδιο των αποκεφαλισμών. Ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Kjetil Stormark aδήλωσε ότι πολλές ανεξάρτητες πηγές επιβεβαίωσαν την πληροφορία που διαδόθηκε από την δημόσια τηλεόραση της χώρας την NRK. Σύμφωνα με άλλο μέσο οι προφυλακισμένοι τρομοκράτες εκπαιδεύθηκαν που αλλού στη Συρία.

Η NRK μεταφέρει ότι οι νορβηγικές αρχές εξέταζαν πολλά εναλλακτικά σενάρια αυτής της απειλής συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου cambriolage δηλ. ομαδικά σπασίματα αυτοκινήτων όπως πριν λίγα χρόνια έγινε στη Γαλλία αντίθετα οι τρομοκράτες ήταν αποφασισμένοι να αιφνιδιάσουν : θα ηχούσαν ήσυχα ήσυχα το κουδούνι της πόρτας ενός νορβηγού και θα εισέβαλαν έπειτα για να επιτεθούν στους κατοίκους(…)

Δυστυχώς απ΄ότι δείχνουν oι τελευταίοι αποκεφαλισμοί σε Αγγλία,ΗΠΑ,Αλγερία η ανορθόδοξη τακτική που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τις ισλαμιστικές οργανώσεις στη Συρία τείνει να εξαχθεί και να μεταφερθεί ως και μέσα στις υποτίθεται ασφαλείς συνοικίες της Δύσης ως μια γενικευμένη ασύμμετρη απειλή.Το φαινόμενο επεκτάθηκε γιατί δεν στηλιτεύθηκε εν τη γενέσσει του και γιατί τότε προείχε η ήττα του συριακού στρατού και η λογοκρισία αυτών των εικόνων ήταν εξωφρενική.Ακόμη και σήμερα υπάρχουν φωνές αναλυτών που ζητούν να δοθεί συγχωροχάρτι στην τρομερή al nosra που ευθύνεται για χιλιάδες τέτοια ως αντίβαρο μόνο και μόνο για να μην αποδυναμωθεί το αντιάσσαντ μέτωπο. Από άρθρο-ανάλυση στην σημερινή L Orient le jour του Λιβάνου : “3. H oργάνωση Jabhat al-Nosra η οποία έχει στενούς δεσμούς σε ατομικό επίπεδο με τα μέλη του FSA του Ελεύθερου Συριακού Στρατού της συριακής αντιπολίτευσης ( επιτέλους το παραδέχονται) στοχοποιήθηκε από τα χτυπήματα των αμερικανών.Η στάση της al-Nosra είναι ολοφάνερα αντίπαλη της Δαμασκού αλλά χρησιμοποιώντας τακτικές τρόμου αντίστοιχες του Ισλαμικού Κράτους θέτει ένα πραγματικό πρόβλημα στη συμμαχία: πρέπει να αντιμετωπιστούν οι 2 οργανώσεις με τον ίδιο τρόπο ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να κατακερματιστεί περισσότερο η συριακή ανατιπολίτευση ;….. »Με αυτή τη λογική της αμνήστευσης των χειρότερων εγκληματιών πολέμου το τζιχάντ προβλέπεται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.Σημειωτέον η Jabhat al-Nosra είναι και επίσημα το παρακλάδι της Αλ Κάιντα.(fdesouche 29.09.14 lorientlejour)

dimpenews .com