Γέρασε απότομα η πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Αλεξία [εικόνες]

Γέρασε απότομα η πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Αλεξία [εικόνες]

Ξαφνικά την ώρα που τα φλας άρχισαν να αστράφτουν χθες το απόγευμα έξω από τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη την ώρα που εισέρχοταν οι γαλαζοαίματοι στο κτίριο για να παρακολουθήσουν την προβολή του ντοκιμαντέρ αφιερεμώνο στο βασιλιά Παύλο, κάποιοι κοντοστάθηκαν στην πρωτότοκη κόρη του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, Αλεξία, απορώντας: Πόσο γέρασε;

Με εμφανώς παραπάνω κιλά από την τελευταία της εμφάνιση στο γάμο του μικρότερου αδελφού της Νικόλα στις Σπέτσες, η 49χρονη σήμερα Αλεξία έμοιαζε γερασμένη και η εικόνα της ήταν πολύ μακριά από αυτήν του όμορφου παιδιού του βασιλικού ζεύγους που κυκλοφορούσαν στον τύπο της εποχής.

Η Αλεξία Γλίξμπουργκ γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1965 στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας. Δύο χρόνια αργότερα έφυγε με την οικογένειά της στη Ρώμη και μετά το 1975 έγινε μόνιμη κάτοικος Λονδίνου. Είναι παντρεμένη με τον Ισπανό αρχιτέκτονα και αθλητή Κάρλος Μοράλες Κιντάνα με τον οποίον έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά:

Η Αλεξία και η οικογένειά της κατοικούν στο Puerto Calero των Καναρίων Νήσων. Η ίδια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Άννα – Μαρία» και της ιστιοπλοϊκής ομάδας Azur de Puig.

aleksia-1 aleksia-2 aleksia-3 aleksia-am1 aleksia-am2 aleksia-am3 aleksia-am4 aleksia-am5 aleksia-am6 aleksia-am7