You are currently viewing Τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της «Αποστολής» – ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της «Αποστολής» – ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

  • Reading time:0 mins read

Δέματα τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε σήμερα στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, για την ενίσχυση του κοινωνικού της έργου.

Σε συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήρε το έργο της Εκκλησίας, η οποία μέσω της «Αποστολής» ενισχύει τους εμπερίστατους: «Από την πρώτη στιγμή η Αρχιεπισκοπή, αλλά και η «Αποστολή» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας της μιζέριας, της ανέχειας και της αδυναμίας..» τόνισε.

Ο γενικός διευθυντής του οργανισμού ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος, όπως είπε ο κ. Δήμτσας, ενισχύει την προσπάθεια της Εκκλησίας και της «Αποστολής».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισκέφθηκε και το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού του οργανισμού στο Μοσχάτο όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις του.