You are currently viewing Τελικά…. η αγάπη έγινε πράξη!

Τελικά…. η αγάπη έγινε πράξη!

  • Reading time:1 mins read

Με το μήνυμα «βοήθησε και εσύ να γίνει η αγάπη πράξη» το Αννουσάκειο Ίδρυμα-Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, σε συνεργασία με τον Παγκρήτιας εμβέλειας Τηλεοπτικό Σταθμό «Νέα Τηλεόραση Κρήτης», πραγματοποίησε, το απόγευμα της 9ης Απριλίου, Τηλεμαραθώνιο αγάπης για την στήριξη και ενίσχυση των δομών και δράσεων του Ιδρύματος.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτό αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο. Στην διάρκεια των έξι μόλις ωρών που διήρκησε ο Τηλεμαραθώνιος συλλέχθηκε το ποσόν των εκατόν επτάμιση χιλιάδων ευρώ! 107.500,00€! Στο απρόσμενο αυτό ποσόν θα πρέπει να προστεθεί και η χορηγία σε τρόφιμα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, αξίας 20.000,00€, που ανεβάζει το τελικό ποσόν της βραδιάς στις 127.500,00€ !! Επιπλέον προσφέρθηκαν μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα, φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα, είδη καθαριότητας ως και άλλα είδη. Επώνυμοι καλλιτέχνες και μεγάλα κέντρα διασκέδασης δήλωσαν την δωρεάν προσφορά τους υπέρ του Αννουσάκειου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από ολόκληρη την Κρήτη, την Κύπρο, την Νορβηγία, Αγγλία, Γερμανία, και αλλού κατέθεσαν την αγάπη τους, τον θαυμασμό τους και την στήριξη τους στο πολύπλευρο και ουσιαστικό έργο του Ιδρύματος. Συγκινημένος ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Ιδρύματος, από την αυθόρμητη και απρόσμενη ανταπόκριση τόσου κόσμου στο κάλεσμα αυτό αλληλεγγύης και ανθρωπιάς δήλωσε: «Το δένδρο της αγάπης και της προσφοράς που έχομε δημιουργήσει στο Αννουσάκειο, στο οποίο καταγράφονται οι προσφορές αγάπης σήμερα γέμισε από το περίσσευμα της αρχοντιάς, μεγαλοψυχίας και αγάπης όλων σας.

Η στήριξη σας χαρίζει χαμόγελα αισιοδοξίας και χαράς όχι μόνον στους εκατοντάδες ευεργετούμενους του Ιδρύματος, αλλά και σε όλους μας, προσωπικό και εργαζόμενους, για να συνεχίζομε με περισσότερη δύναμη ψυχής την ταπεινή μας διακονία στους εμπερίστατους, οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους αδελφούς μας, πρόσωπα και εικόνες του Θεού. Ευχαριστώ από καρδιάς επώνυμους και ανώνυμους που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας αυτό, Φορείς, Πρόσωπα, Ενορίες, Συλλόγους όλους μαζί και τον καθένα χωριστά.

Ευχαριστώ τον άξιο διευθυντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη και το εξαιρετικό προσωπικό που καθημερινά καταθέτουν την ψυχή και την αγάπη τους στους ευεργετούμενους του Ιδρύματος. Ευχαριστώ, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης κ. Απόστολο Αλεξάκη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Παπακωνσταντή, την παρουσιάστρια της βραδιάς κ. Γιακουμάκη, ως και όλο το επιτελείο του Σταθμού για την ουσιαστική συμβολή και συνδρομή τους χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή. Της προσφοράς, της αγάπης, του κόπου και του μόχθου πάντων ημών, μνησθίει Κύριος ο Θεός. Ταπεινά εύχομαι όπως ο προς το εκούσιο Πάθος ερχόμενος Κύριος και Αναστημένος Χριστός μας ανασταίνει τις ελπίδες, τα όνειρα, τις προσδοκίες, την χαρά και την ζωή της καθημερινότητας του βίου πάντων ημών. Καλή Ανάσταση».