You are currently viewing Ταρακούνησε την Ελλάδα με τη δήλωσή του ο Κηφισίας: “Εφοπλιστές και βιομήχανοι μας ζητούν ένα πιάτο φαγητό”

Ταρακούνησε την Ελλάδα με τη δήλωσή του ο Κηφισίας: “Εφοπλιστές και βιομήχανοι μας ζητούν ένα πιάτο φαγητό”

  • Reading time:1 mins read

Eνα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο των βορείων προαστίων, αυτό που έχει δημιουργήσει η κρίση αποκαλύπτει ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού Κύριλλος.

Ο μητροπολίτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα, δήλωσε δημόσια ότι υπάρχουν πολλοί επιφανείς κάτοικοι των Βορείων Προαστίων, βιομήχανοι, εφοπλιστές και επιχειρηματίες που έχουν καταστραφεί οικονομικά και έχουν φτάσει στο σημείο να χτυπούν την πόρτα της Εκκλησίας ζητώντας οικονομική βοήθεια, ακόμη και δέματα τροφίμων.

«Μπορείς να πάρεις τη βίλα μου με την πισίνα; Το δωρίζω. Να πάρετε και τα χρέη μου». Η φράση αυτή ανήκει σε έναν από τους επιφανείς και άλλοτε κραταιούς κατοίκους των βορείων προαστίων ο οποίος αναζήτησε βοήθεια στην εκκλησία, σύμφωνα με τον κ. Κύριλλο.

Επίσης, ο μητροπολίτης αναφέρθηκε σε έναν αλλο επιχειρηματία που τον επισκέφθηκε πρόσφατα στην Εκκλησία.

«Με πήγε μπροστά σε μια αγιογραφία και μου λέει αυτός είμαι εγώ. Ο δωρητής της αγιογραφίας. Του λέω τι θέλετε; Μου λέει τη βοήθειά σας. Και μάλιστα τον βοηθάμε οικονομικά, με δέματα».