You are currently viewing Στο ΙΣΔΕ Καρδίτσας ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Στο ΙΣΔΕ Καρδίτσας ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

  • Reading time:0 mins read

Ένα ευχάριστο μεσημέρι ανάπαυλας και ξεκούρασης από τα αυξημένα επισκοπικά του καθήκοντα, ήταν αυτό που πέρασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΙΣΔΕ) Καρδίτσας.

Εκεί ήταν προσκεκλημένος του διευθυντού του σχολείου Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου αλλά και του διδακτικού προσωπικού στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που παρατέθηκε προς τους σπουδαστές ενόψει της λήξης των μαθημάτων για τις διακοπές του Πάσχα.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος είχε την ευκαιρία να δει για μια ακόμη φορά τους ιεροσπουδαστές από κοντά και να συζητήσει μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ ενημερώθηκε και από τον κ. Παπαευθυμίου για την πορεία των μαθημάτων.

Ακολούθως τόσο ο κ. Τιμόθεος όσο και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Καρδίτσας Θωμάς Καρανίκας παρακάθησαν στη νηστίσιμη τράπεζα όπου κατά τη διάρκεια του γεύματος οι σπουδαστές έψαλλαν επίκαιρους χριστιανικούς ύμνους και τραγούδησαν όμορφα παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.