You are currently viewing Στην Τρίπολη ο Σεβ. Μεσσηνίας για την Επέτειο της Άλωσης, ενώ ο Σεβ. Μαντινείας, πήγε να εκπληρώσει το…”τάμα” του, από τα χρόνια της στρατιωτικής  του θητείας.

Στην Τρίπολη ο Σεβ. Μεσσηνίας για την Επέτειο της Άλωσης, ενώ ο Σεβ. Μαντινείας, πήγε να εκπληρώσει το…”τάμα” του, από τα χρόνια της στρατιωτικής του θητείας.

  • Reading time:0 mins read

Στην Τρίπολη ευρίσκεται σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης της πόλης, εκπροσωπώντας τον απουσιάζοντα οικείο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο, ο οποίος ευρίσκεται στο Σιδηρόκαστρο για να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε από τα χρόνια που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα στο ταξίδι αυτό δεν είναι μόνος! Εχει κοντά του και τον σταθερό φίλο του Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

Ο Σεβ. Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στις 10:30 το πρωί θα χοροστατήσει στην Πανηγυρική Δοξολογία που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου και εν συνεχεία θα παραστεί στις λοιπές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Τρίπολης.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.