You are currently viewing Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί σήμερα στη δοξολογία και στην παρέλαση!

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί σήμερα στη δοξολογία και στην παρέλαση!

  • Reading time:0 mins read

Αυτή κι αν είναι είδηση! Μία είδηση μάλιστα που έρχεται να ανατρέψει πολλά από τα μέχρι σήμερα δεδομένα και να δείξει μέχρι κεραίας οτι οι ευθύνες αλλάζουν τους ανθρώπους και τους κάνουν διπλά πιο υπεύθυνους!
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί αύριο στην επίσημη δοξολογία στον Αγιο Διονύσιο, για την επέτειο της διπλής εορτής και στη συνέχεια στην μεγάλη στρατιωτική μας παρέλαση! Η είδηση αυτή μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί , μεταξύ των άλλων, μας φανέρωσε το υψηλό αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τον πρωθυπουργό μιάς χώρας οπως η Ελλάδα, με τόσες αιμάτινες σπονδές στην ιστορία μας!
Παράλληλα η απόφαση αυτού του Πρωθυπουργού να τιμήσει την εθνική μας επέτειο, επαληθεύει στο έπακρον έναν συλλογισμό που είχαμε εκφράσει την ημέρα της ορκωμοσίας του κ. Τσίπρα, όταν επισκέφθηκε το μνημείο θυμάτων της Γερμανικής κατοχής στην Καισαριανή!
Όταν ένας Πρωθυπουργός ξέρει να τιμά τα θύματα της ιστορίας,έστω γιατί ήταν ιδεολογικοί του συγγενείς,θα ξέρει να τιμά και όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για να είναι σήμερα η Ελλάδα ελεύθερη!