You are currently viewing Ο Αρχιμ. Φώτιος Γαβριελάτος στο Ronald McDonald House

Ο Αρχιμ. Φώτιος Γαβριελάτος στο Ronald McDonald House

  • Reading time:1 mins read

Τα παιδιά που έρχονται από την Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης φιλοξενούνται στο Manhattan στο κτίριο «Ronald McDonald House» που η φροντίδα και η αγάπη των Ομογενών συμπατριωτών μας και ειδικά της αείμνηστης Νίκης Σιδέρη δημιούργησε για να συνδράμουν στην προσπάθεια και στον αγώνα των οικογενών τους.

Το Ronald McDonald House επισκέφθηκε την Τρίτη 18-3 ομάδα Κεφαλλήνιων Ομογενών της Νέας Υόρκης συνοδεύοντας τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας παν. Αρχιμ. Φώτιο Γαβριελάτο.

Με τον Λεωνίδα από την Κοζάνη, τον μικρό Παναγιώτη από την Κέρκυρα και τα άλλα παιδιά και τους συνοδούς τους συνομίλησε ο π. Φώτιος και τους ευχήθηκε ολόψυχα ο Θεός να τους χαρίσει την υγεία τους και το ταχύτερο να επανέλθουν στην Πατρίδα, στην ζωή τους και στην οικογένεια τους, γεμάτοι από υγεία και όρεξη για ζωή.

«Σας ευχαριστώ που με διδάξατε με την αντοχή και την αισιοδοξία σας, με την ελπίδα που είναι ζωγραφισμένη στα υπέροχα χαμόγελα σας, θα είμαι κοντά σας μέσα από την προσευχή μου» τόνισε ο π. Φώτιος φανερά συγκινημένος από το τεράστιο έργο που επιτελείται και την βοήθεια που προσφέρει το προσωπικό και η Ελληνοαμερικανίδα Διευθύντρια του Ελληνικού τμήματος κ. Σπυριδούλα Κατέχη στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας.

rd1

rd3