You are currently viewing Ο άλλοτε δεξιός οικονομικός βραχίων του Αρχιεπισκόπου Αντώνης Ζαμπέλης, περνάει στην αντεπίθεση..

Ο άλλοτε δεξιός οικονομικός βραχίων του Αρχιεπισκόπου Αντώνης Ζαμπέλης, περνάει στην αντεπίθεση..

  • Reading time:1 mins read

 

Προς όλους τους Σεβ. Αρχιερείς

Αγαπητοί μου Γέροντες ,

Ευλογημένη εβδομάδα και καλό μήνα.

Ο Businessman Αρχιεπίσκοπός μας, που βιάζεται να προλάβει το τραίνο της αναπτύξεως, ξανακτύπησε . Ανέθεσε απευθείας και άνευ οποιασδήποτε διαγωνιστικής διαδικασίας την διεύθυνση της εταιρείας της Αρχιεπισκοπής (που πρόκειται όμως να διαχειρισθεί τα ακίνητα της ΕΚΥΟ, χωρίς καμία προτέρα έγκριση της ΙΣΙ) στην αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία, συμφώνως με καλά πληροφορημένες πηγές όπως φαίνεται από το επισυναπτόμενο δημοσίευμα του κ. Μπέλλου , ο οποίος αρθρογραφεί κάθε Κυριακή στην “Καθημερινή”, περί του θέματος (άραγε κατά παραγγελία και ποίου;;;) . Ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός της απ’ ευθείας αναθέσεως σε αλλοδαπή εταιρεία και μάλιστα κατευθείαν από τις ΗΠΑ και όχι μέσω του γραφείου της Ελλάδος που απαριθμεί ως προσωπικό, μόνον μία κυρία;;; Ο «επιχειρηματίας» υιός Καρλούτσος, ή ο δικηγόρος κατ’ εργολαβίαν Νότης Μπερνίτσας;;;

Αλήθεια ο κ. Άρις Συγγρός, έχει καμία σχέση με κάποιον κ. Συγγρό που μπαινόβγαινε στα γραφεία της ΣΥΜΕΑΝ, κατά την περίοδο του περιβόητου καταχραστή και καταζητούμενου Κ. Σκαρίπα; Εγώ ερωτήματα βάζω, Εσείς ως επαίοντες και συναποφασίζοντες , απαντήστε τα, πριν να είναι πολύ αργά.

Η κοινή μας πίστη σαφώς εδράζεται στο ότι ο Αρχηγός του Θεοπνεύστου Οργανισμού της Εκκλησίας μας ,ο Κύριος Ιησούς Χριστός, δεν πρόκειται να αφήσει το σκάφος του ακυβέρνητο επί πολύ. Απλώς δοκιμάζει τις αντοχές μας !!!

Με αδελφικούς χαιρετισμούς και τον απαιτούμενο σεβασμό

Αντώνιος Γ. Ζαμπέλης