You are currently viewing Ομιλία Φθιώτιδος Νικολάου στους Νεοσύλλεκτους του ΚΕΥΠ

Ομιλία Φθιώτιδος Νικολάου στους Νεοσύλλεκτους του ΚΕΥΠ

  • Reading time:1 mins read

Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) μετέβη την Πέμπτη 13 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Διοικητού Συνταγματάρχη κ. Βασιλείου Μπέλλου με σκοπό να μιλήσει στους 420 νεοσυλλέκτους Στρατιώτες.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο κ. Διοικητής και προλογίζοντάς τον στους νεοσυλλέκτους, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Κέντρου, αναφέρθηκε εν συντομία στο βιογραφικό του Σεβασμιωτάτου και εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων για την παρουσία του στο στρατόπεδο.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή για την πρόσκλησή του, μίλησε στους στρατιώτες για το νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στο τέλος δε της ομιλίας του προσέφερε στον κ. Διοικητή ως αναμνηστικό για την επίσκεψή του μία Εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.

Ακολούθως ο κ. Διοικητής στο γραφείο του, προσέφερε κέρασμα στον Σεβασμιώτατο, όπου ακολούθησε μια ευχάριστη συνομιλία επί διαφόρων θεμάτων και ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να δει προσωπικά πολλούς στρατιώτες, εντοπίους και ξένους.