You are currently viewing Ολική επαναφορά: Από την αθώα Χριστιανική αδελφότητα των Αμις στα διαφανή εσώρουχα και τους κορσέδες [εικόνες]

Ολική επαναφορά: Από την αθώα Χριστιανική αδελφότητα των Αμις στα διαφανή εσώρουχα και τους κορσέδες [εικόνες]

  • Reading time:1 mins read

Η αδελφότητα των Άμις είναι μια παραδοσιακή χριστιανική κοινότητα με ιδιαίτερα έθιμά. Συχνά ο κινηματογράφος καταγράφει τις παραδόσεις τους με μια «γραφική» αποτύπωση.

Η εκκλησία των Άμις ιδρύθηκε μετά το σχίσμα με τους Αναβαπτιστές (μιας χριστιανικής ομολογίας που εμφανίστηκε τον 15ο αιώνα στην Ευρώπη) στην Ελβετία κατά το 1693, με ηγέτη τον Jakob Ammann. Η χριστιανική αδελφότητα, που μεταφράζει κυριολεκτικά τη Βίβλο, μετανάστευσε στις αρχές του 18ου αιώνα στην Αμερική και κυρίως στην Πενσιλβάνια. Ακόμα και σήμερα μιλούν μια ιδιαίτερη διάλεκτο, που ονομάστηκε κοινώς πενσιλβανικά γερμανικά (ή πενσιλβανικά ολλανδικά). Όσο για τον πληθυσμό των Άμις, μετρά σήμερα γύρω στα 250.000 μέλη, που είναι διασκορπισμένα σε κοινότητες στην Πενσιλβάνια, την Ιντιάνα και.

Ενα τέτοιο μέλος είναι και η Kate Stoltz. Η 23χρονη πέταξε μακριά τα βαριά, αυστηρά Χριστιανικά ρούχα και αποφάσισε πως αυτό που ήθελε στη ζωή της είναι να ποζάρει χαρωπά ως μοντέλο φορώντας σέξι εσώρουχα και προκλητικούς κορσέδες. Ετσι, εγκατέλειψε την κοινότητά της στην Πενσιλβάνια και μετακόμισε στην ξελογιάστρα Νέα Υόρκη.

amis amis3 amisexo amism_0