You are currently viewing Οι Ιεχωβάδες κάνουν θραύση σε Νίκαια, Δραπετσώνα, Πέραμα κ.λ.π.

Οι Ιεχωβάδες κάνουν θραύση σε Νίκαια, Δραπετσώνα, Πέραμα κ.λ.π.

  • Reading time:1 mins read

 Αγιε Νικαίας,τί κάνετε για να τους αποτρέψετε;

Εκμεταλλευόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και την ανέχεια του λαού μας, οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν ξεχυθεί τελευταία στους δρόμους και κάνουν θραύση, παρασύροντας τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας.
Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολλά και προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Τα πολλά, όμως, είναι από τις περιοχές της Νίκαιας, Δραπετσώνας, Περάματος αλλά και από άλλα σημεία της Β´ Πειραιώς.
Απλοί άνθρωποι, κάθε βαθμίδος της κοινωνίας μας, μεταξύ των οποίων και νέα παιδιά και μάλιστα άνεργα, που θα μπορούσαν να είναι ευάλωτα σε τέτοιου είδους διλήμματα, μας καταγγέλουν τον επιθετικό προσηλυτισμό που αναπτύσσουν οι Ιεχωβάδες στις περιοχές τους, αλλά και την ανυπαρξία της Εκκλησίας μας, η οποία δεν είναι παρούσα για να δώσει με τους κληρικούς μας τη δική της μάχη και να τους αναχαιτίσει!
Οι Ιεχωβάδες κάνουν περίπατο, μας λένε οι καταγγέλοντες! Χτυπάνε πόρτα- πόρτα και προσπαθούν να “πείσουν” τους χαλαρούς περί
την πίστη, να δώσουν το” παρών”, σε δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν η μία στις 14 Απριλίου στο Πέραμα και η άλλη στις 27 Απριλίου, στην Δραπετσώνα, για να εντυπωσιαστούν και να ενταχθούν στις τάξεις τους.
Έχουν μάλιστα εκδώσει και σχετικά φυλλάδια, αρκούντως καμουφλαρισμένα, εκ πρώτης όψεως, τα οποία φέρουν την εικόνα του Χριστού, ως ξανθού Ναζωραίου, ωσάν να απέδρασε από.. ταινία του Τζεφιρέλλι!!
Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και γιαυτό άρχισε να γίνεται ενοχλητικό, ακόμη και εις τους απλούς ανθρώπους της περιοχής.
Εντύπωση έχει δημιουργήσει πάντως,η αδιαφορία ή η ελλειπής παρουσία της Εκκλησίας και συγκεκριμένα της Μητρόπολης Νικαίας σε αυτό το πρόβλημα!
Θα έπρεπε να έχει αναλάβει ήδη δράση και να τους έχει δυσκολέψει την κατάσταση!
Αλήθεια Άγιε Νικαίας, πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε το όλο θέμα;;
Λόγω της σοβαρότητος του θέματος, θα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα και ο τομέας αντιαιρετικού αγώνα της Εκκλησίσς μας για να απαλλαγεί αμέσως η περιοχή από τους αθλίους αυτούς που δηλητηριάζουν τις ψυχές μας, τις Άγιες αυτές ημέρες!
Ίσως πρέπει η Εκκλησία, να αυξήσει τα μέτρα που συνήθως λαμβάνει σε τέτοιες περιπτώσεις και να περάσει σε μία πιο επιθετική αντίδραση, βγαίνοντας κι η ίδια στους δρόμους!