You are currently viewing Η Εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης του Δ.Δ Θεολόγου Διρφύων (ΦΩΤΟ)

Η Εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης του Δ.Δ Θεολόγου Διρφύων (ΦΩΤΟ)

  • Reading time:3 mins read

Παρουσία πλήθους πιστών και με την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου,την φιλαρμονική του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων,πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Δ.Δ Θεολόγου Διρφύων-Μεσσαπίων o Μέγα Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος απο τον Εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κκ Χρυσοστόμου τον π.Φιλόθεο Θεοχάρη Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Την Περιφορά της Ιστορικής και Θαυματουργής Εικόνας των Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κων/νου και Ελένης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διρφύων και Βουλευτές της Εύβοιας.

Την άρτια και λαμπρή διοργάνωση της Πανηγύρεως επιμελήθηκε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π.Γεράσιμος Βασιλόπουλος με τους συνεργάτες Επιτρόπους και πολλούς νέους ανθρώπους εθελοντές.

dirfion11dirfion10dirfion7dirfion9dirfion15dirfion16dirfion19dirfion1dirfion17dirfion18dirfion12dirfion6dirfion14dirfion13

– See more at: http://poimin.gr/eorti-ton-agion-konstantinou-elenis-tou-d-d-theologou-dirfion-foto/#sthash.NpZ2YFXK.KJIAxBWh.dpuf