You are currently viewing Επισκέψεις Σχολείων στον Μητροπολίτη Κισάμου

Επισκέψεις Σχολείων στον Μητροπολίτη Κισάμου

  • Reading time:1 mins read

Τις ημέρες αυτές o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος υποδέχεται μαθητές Σχολείων της ευρύτερης περιοχής (Νηπιαγωγείων-Δημοτικών και Λυκείων).

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Επίσκοπο τους, να εκφράσουν απορίες-ερωτήσεις, να ακούσουν τον λόγο του, να ξεναγηθούν στην βιβλιοθήκη του Φαλδάμειου Οικήματος ως επίσης και στους όμορφους και καλά οργανωμένους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Μητροπόλεως.

Όπως δήλωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος η επικοινωνία με την μαθητιώσα νεολαία του τόπου είναι πηγή χαράς καθώς δίδεται η ευκαιρία στον Επίσκοπο να αφουγκραστεί τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και σκέψεις των νέων, στα δε παιδιά να γνωρίσουν ακόμα καλύτερο τον Επίσκοπο τους.

«Οφείλομε να εμπιστευόμαστε, να στηρίζομε και να κατανοούμε τα νιάτα, τα οποία αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Τα νιάτα που, προδομένα από την ασυνέπεια λόγων και έργων ημών των μεγαλυτέρων, απεγνωσμένα αναζητούν πρότυπα ζωής και ελπίδας», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος.

sxol2

sxol3