You are currently viewing Βενιζέλος: Πολιτικές ευθύνες πίσω από την απάτη με τη ΜΚΟ του ΥΠΕΞ -Σε αργία όσοι διπλωμάτες εμπλέκονται στην υπόθεση

Βενιζέλος: Πολιτικές ευθύνες πίσω από την απάτη με τη ΜΚΟ του ΥΠΕΞ -Σε αργία όσοι διπλωμάτες εμπλέκονται στην υπόθεση

  • Reading time:1 mins read

Πολιτικές ευθύνες πίσω από την υπόθεση της ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» του υπουργείου Εξωτερικών, επί υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, «βλέπει» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και νυν υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος σε δηλώσεις του από το Βελιγράδι, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμπλοκή διπλωματικών υπαλλήλων στο σκάνδαλο.

«Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και ο νόμος. Είναι λυπηρό να εμπλέκονται διπλωματικοί υπάλληλοι. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα τεθούν σε αργία. Σε αυτές τις υποθέσεις πάντα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. Εγώ πάντως δεν θα υποχρέωνα ποτέ υπάλληλο να υπογράψει κάτι, όταν ο ίδιος δεν το επιθυμεί», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους λίγο πριν αναχωρήσει για την Ποντγκόριτσα,.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βενιζέλος από σήμερα έως και την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί επίσκεψη στις πρωτεύουσες των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, υπό την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Συμβουλίου Υπουργών της Ε.Ε..

 

Πηγή: iefimerida.gr