Βεβήλωση κοιμητηρίου στο Πορτ Ελίζαμπεθ

  • Reading time:1 mins read

Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες μίας βεβήλωσης και ιεροσυλίας του χώρου του Κοιμητηρίου της πόλης μας του Πορτ Ελίζαμπεθ, και ιδιαίτερα του χώρου που είναι ενταφιασμένοι οι Έλληνες Πάροικοι!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της πόλεώς μας και των Ελλήνων που εγκαταβιώνουν εδώ και δεκαετίες στην περιοχή, αυτές τις βλάσφημες ενέργειες τις κάνουν άνθρωποι οι οποίοι λατρεύουν τον Διάβολο, τον Εωσφόρο!

Σατανιστές οι οποίοι εξοργίζονται όταν αντικρίζουν τον Σταυρό του Κυρίου επάνω στους τάφους και κυρίως εάν ο Σταυρός έχει το λευκό χρώμα κάτι το οποίο τους απωθεί καθώς συμβολίζει το λευκό και καθαρό της Χριστιανικής ψυχής.

Τις επόμενες ημέρες οι Ιερείς μας, Αρχίμ. Ιωακείμ Βασιλάκος και ο πατέρας Γεώργιος Τσιφτσής θα έχουν συνάντηση με τις αρχές της πόλεώς μας για την επίλυση αυτού του ζητήματος το οποίο δεν αφορά μόνο τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της περιοχής μας αλλά και όλους τους Χριστιανικούς πληθυσμούς.

Ενώ ενημερώθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλής Ελπίδος κ. Σέργιος για τους βανδαλισμούς ο οποίος κάνει ότι είναι δυνατό για την προστασία και θωράκιση των Ιερών και Οσίων του Ελληνισμού μας και της Παροικίας μας.

Ενημερώθηκε επίσης και η Ελληνική Πρεσβεία μας εις το Γιοχάνεσμπουρκ.

port2

ΠΗΓΗ: romfea.gr