You are currently viewing ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ…..

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ…..

  • Reading time:1 mins read

Του Σωτήρη Μ. Τζούμα

Μου ζητούν φίλοι να πω σε λίγες λέξεις, τί χρειάζεται η ΝΔ για να πάει μπροστά και να μην βυθιστεί στην εσωστρέφεια.Δύσκολο θέμα και δεν διεκδικώ θέση παντογνώστη. Εντούτοις…
θα προσπαθήσω να δώσω μία κατά προσέγγιση άποψη, βασιζόμενος στον κοινό νού που διαθέτω!
Η ΝΔ χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου,μία καθαρή λύση εδώ και τώρα! Χρειάζεται ένα νέο Αρχηγό, ο οποίος θα αρχίσει να χτίζει σιγά- σιγά, την επόμενη μέρα!
Το νέο αυτό πρόσωπο θα αντιπαρατεθεί στον κ. Τσίπρα με επιχειρήματα και πέρα από αριθμούς και μνημόνια, θα μιλήσει στην καρδιά του Έλληνα,με ανθρώπινη γλώσσα και με συναίσθημα και θα τον κερδίσει!
Ο λαός μας, την παρελθούσα εξαετία ταλαιπωρήθηκε πολύ και έχασε την ελπίδα του! Και το επόμενο διάστημα θα κληθεί να εφαρμόσει δυσβάστακτα μέτρα που θα τον εξουθενώσουν!
Επομένως το νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί της ΝΔ, θα πρέπει να δημιουργήσει τα θεμέλια μίας ουσιαστικής προσδοκίας και θα πάρει την σκυτάλη της εξουσίας στα χέρια!
Ο νέος αυτός Αρχηγός να είναι ένα νέο και άφθαρτο πολιτικά πρόσωπο και να διακρίνεται για την ανθρωπιά του και την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπο! Και ασφαλώς να μην τον βαρύνουν πολιτικές αμαρτίες του παρελθόντος, προσωπικές του ή συγγενικές.
Να μη φοβάται να μιλήσει για την πατρίδα μας,την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας και να φαίνεται από μακριά οτι έχει μέσα στην καρδιά του την Ελλάδα!

Οι Έλληνες χρειάζονται ηγέτη!

Χρειάζονται έναν πολιτικό άνδρα πλασμένο από τη στόφα των μεγάλων εκείνων πολιτικών προσωπικοτήτων που πέρασαν από το ελληνικό κοινοβούλιο, μερικοί εξ αυτών και αφανώς!!. Ο κ.Τσίπρας “κέρδισε” τον Έλληνα χωρίς να διαθέτει τίποτα από τα παραπάνω αλλά σαγηνεύοντάς τον με μοναδικά του εφόδια το καθαρό του πρόσωπο και τον λόγο του, που είναι γραμμένος οχι με την ξύλινη κομματική γλώσσα αλλά με συναίσθημα και έναν ασυνήθιστο για αριστερό ηγέτη αλτρουισμό!
Επομένως η ΝΔ δεν χρειάζεται να μαιμουδήσει και να δημιουργήσει έναν νέο Τσίπρα, αλλά να δημιουργήσει το αντίπαλον δέος του κ.Τσίπρα.
Αν συμβεί αυτό και όλα τα παραπάνω που είπαμε, τότε η ΝΔ θα μπορεί όχι μόνο να ελπίζει αλλά θα εξαφανίσει και όλους εκείνους που την πλαγιοκοπούν ως συγγενή κόμματα! Θα θεωρηθούν ως περιττά από το εκλογικό σώμα και θα αποβληθούν χωρίς να ματώσει η ελληνική κοινωνία!
Ναι η ΝΔ είναι η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη της χώρας. Με τα χρόνια και υπακούοντας στη λογική του μεσαίου χώρου απώλεσε όλο το δυναμικό της παλαιάς- παραδοσιακής και όχι ακραίας δεξιάς! Γιαυτο πρέπει να αναστήσει μέσα στους κόλπους της όλες εκείνες τις δυνάμεις που αποτελούσαν τη βάση της παράταξης και να ξαναχτίσει από την αρχή όλα τα προπύργιά της! Μόνο τότε μπορεί να ελπίζει!!

Από fimotro.blobspot.gr