You are currently viewing Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

  • Reading time:0 mins read

Τον Κερκυραίο Υπουργό Εθνικής ¨Αμυνας κ. Νίκο Δένδια επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Ο κ. Νεκτάριος συνεχάρη τον κ. Δένδια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, εκφράζοντας τη χαρά των Κερκυραίων για το ότι ένας συμπατριώτης τους ανέλαβε το διακόνημα της υπεράσπισης της πατρίδας και μετέφερε την πρόσκληση της τοπικής Εκκλησίας ο κ. Δένδιας να παραστεί στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος και τον ερχομό στην Κέρκυρα στις 10 Δεκεμβρίου του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Ο υπουργός εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του Μητροπολίτη, τόνισε ότι στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου σέβεται και τιμά την Εκκλησία, απεδέχθη την πρόσκληση να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου και για την επίσκεψη του Πατριάρχη ενώ επεσήμανε ότι η Εκκλησία στην Κέρκυρα δίνει όλες τις δυνάμεις της στη διακονία των ανθρώπων, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που έχει γεννήσει η κρίση και αυτό είναι κάτι που δείχνει ότι στέκεται δίπλα στο λαό.