You are currently viewing ΟΣΟ δεν παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο ο.. Γιωργάκις, για εσχάτη προδοσία, ένεκα του μνημονίου, τόσο οι αυνανιζόμενοι που τον στηρίζουν θα τον… αποθεώνουν!

ΟΣΟ δεν παραπέμπεται σε ειδικό δικαστήριο ο.. Γιωργάκις, για εσχάτη προδοσία, ένεκα του μνημονίου, τόσο οι αυνανιζόμενοι που τον στηρίζουν θα τον… αποθεώνουν!

  • Reading time:1 mins read

Το είδαμε κι αυτό χθές!
Μία χούφτα άνθρωποι, από τους καλό ταϊσμένος Πασοκους της Παπανδρέου εποχής, να τα κάνουν χθες μπάχαλο στη συνδιάσκεψη και να αποθεώνουν τον άνθρωπο που με την ασχετοσύνη του και τους.. κηπουρούς που έβαλε για υπουργούς,οδήγησε τη χώρα στην εξαθλίωση !
Πόσα καντάρια ..μαλακίας(με το συμπάθιο), πρέπει να σηκώνεις για να κάνεις τέτοιες παλαβομάρες;
Ενα είναι το θέμα: όσο παραμένει ατιμώρητος κι αυτός και το τσιράκι του ο Γ.Παπακωνσταντίνου ,τόσο θα παίρνει θάρρος η πενταδάκτειλη χούφτα που τους στηρίζει και θα κάνει ανάλογες απρέπειες!
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι Σαμαρά- Βανιζέλος και ας τους καθήσουν στο σκαμνί! Η ανοχή μας τέλος!
Ειναι επίορκοι και ένοχοι για εσχάτη προδοσία! Τι παραπάνω έκανε ο Τσοχατζόπουλος; Έκλεψε μερικά εκατομμύρια και τον τρώνε της φυλακής τα σίδερα! Ο Παπανδρέου και η παρέα του καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό με όσα έκαναν αλλά και με αυτά που δεν έκαναν για να κρατήσουν τη χώρα μας μακριά από μνημόνια και τρόικες!
Σ. Μ. Τ.