You are currently viewing Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

  • Reading time:1 mins read

Του Σωτήρη Τζούμα

Άκουσα με πολύ προσοχή τον κ. Τσίπρα στη συνέντευξή του στη Θεσσαλονίκη!
Την ουσία των όσων είπε, αλλά και αυτών που σκοπίμως δεν είπε, αναλύει κατά τρόπο μοναδικό και εξ αντικειμένου άριστο, ο γνωστός δάσκαλος της επιστήμης της Επικοινωνίας Λευτέρης Κουσούλης, στην ανάρτηση που ακολουθεί ! Συμφωνώ απολύτως με το κείμενο αυτό και το προσυπογράφω ανεπιφύλακτα!
Ακούγοντας όμως,από την ώρα που τελείωσε η συνέντευξη μέχρι και αυτή την προχωρημένη ώρα, τις δηλώσεις όλων εκείνων που φοβούνται να μην τους πάρει άλλος την καρέκλα της εξουσίας που κάθονται — εν προκειμένω ο Αλέξης Τσίπρας — μου θυμίζουν το πλοίο που βυθίζεται και αντί να κάνουν ο,τι μπορούν για να αποτρέψουν το ναυάγιο,πάνε όλοι μαζί στην ίδια πλευρά του πλοίου και επισπεύδουν τη βύθισή του!
Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εμφανώς βελτιωμένος από κάθε προηγούμενη δημόσια εμφάνισή του και δεν έκανε κανένα λάθος, για να τον κακοποιήσουν από αύριο οι κήνσορες του δημόσιου βίου, οι εντιμότατοι κύριοι δημοσιογράφοι!
Και το σπουδαιότερο : ο Αλέξης Τσίπρας , ήταν διαβασμένος σε όλα και για όλα! Και δεν έβγαλε, τουλάχιστον εμφανώς, άγχος για τίποτα!
Οι θέσεις του μάλιστα για την Εκκλησία ,αν δεν είχε δηλώσει… άθεος, ήταν θέσεις ενός συνειδητοποιημένου μέλους της Εκκλησίας, που κατέχει δημόσιο αξίωμα και επιθυμεί να ισχύει η αρχή των διακριτών ρόλων! Καμία σχέση με το εκκωφαντικό ξέσπασμα αθείας που μας χάρισε προ ημερών η κ. Δούρου κατά την ανάληψη των καθηκόντων της στην Περιφέρεια!
Κοντολογίς ο κ. Τσίπρας,”σαν έτοιμος από καιρό “μοιάζει πολύ σίγουρος ότι θα είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός της χώρας! Και αν συνεχίσει έτσι η συγκυβέρνηση,το σίγουρο είναι ότι του στρώνουν χαλί για να πατήσει πάνω και να ανέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου! Και μάλιστα χαλί χρώματος βαθύ μπλε- βαθύ πράσινο! Ίσως γιατί αυτό θα σημαίνει και το ιστορικό τέλος των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα από το 1974 και την έφεραν σε αυτή την άθλια κατάσταση!
Τελικά ναι, είχε δίκαιο ο Ευαγγελιστής Ματθαίος όταν έλεγε ότι “η εσχάτη πλάνη, χείρων της πρώτης”.