You are currently viewing Η επαρχία δεν έχει την ανοχή … του Κράτους των Αθηνών! Αντιθέτως εγκαλεί αμέσως την όποια παρανομία!

Η επαρχία δεν έχει την ανοχή … του Κράτους των Αθηνών! Αντιθέτως εγκαλεί αμέσως την όποια παρανομία!

  • Reading time:1 mins read

Δυο διαφορετικές φωτογραφίες, στο ίδιο σημείο, με χρονική διαφορά μερικών, μόλις, ωρών, δείχνουν πως το παράνομο παρκάρισμα μπροστά στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης καλά…κρατεί!

Η πρώτη είναι αργά το βράδυ της Παρασκευής. Ένα θηριώδες BMW X5, με πινακίδες εκτός Κοζάνης, έχει σταθμεύσει παράνομα με το «έτσι θέλω» λίγα μέτρα πριν την είσοδο του ναού, στον πεζόδρομο.

Η δεύτερη, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι: Δυο πολυτελή αυτοκίνητα, το πρώτο, μπροστά στον ιερό ναό, της Μητρόπολης Αθηνών και το δεύτερο άλλος Μητρόπολης, σταθμευμένα επίσης παράνομα, μέσα στον πεζόδρομο! Συνοδευτικά, υποθέτουμε, του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου, ο οποίος βρέθηκε για λίγες ώρες ανάπαυσης στο ιστορικό Επικοπείο της Κοζάνης.

Φυσικά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν πρόκειται για όχημα πολίτη ή…μητροπολίτη! Όση ευθύνη έχει και ο κάτοχος του Χ5, άλλη τόση έχουν και οι οδηγοί των δυο οχημάτων των Μητροπόλεων….

kozanimedia.gr