You are currently viewing Σταυρίδειο Ίδρυμα “Ο Άγιος Κυπριανός”: 20 χρόνια προσφοράς

Σταυρίδειο Ίδρυμα “Ο Άγιος Κυπριανός”: 20 χρόνια προσφοράς

  • Reading time:1 mins read

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 1η Απριλίου 2014, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

Μία σημαντική επέτειος της ζωής της τοπικής μας Εκκλησίας και της κοινωνίας.

Στη ζωή της Εκκλησίας οι επέτειοι αξίζουν να γιορτάζονται μόνο όταν αποβαίνουν στη δόξα του Θεού και όχι στον έπαινο, όπου ελλοχεύει η κρυφή αλαζονεία και η καλυμμένη έπαρση.

Σε αυτά τα 20 χρόνια λειτουργίας, η προσφορά του Ιδρύματος επικεντρώνεται σε 4 τομείς:

– στην αξιοπρέπεια που επιτεύχθηκε με τη νοσηλεία και την φροντίδα των τροφίμων του

– στην ανακούφιση των οικογενειών των ασθενών

– στις θέσεις σταθερής εργασίας και σεβασμού των εργαζομένων

– στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Η Ιερά Μητρόπολις νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους διατέλεσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, για την ολοπρόθυμη παρουσία τους και συνεργασία, το προσωπικό για την άριστη φροντίδα των ασθενών, όλους τους τοπικούς φορείς και υπηρεσίες, τους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές που στήριξαν την προσπάθεια υψηλής παροχής υπηρεσιών υγείας του Ιδρύματος και κυρίως το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Με την λιτή μας αναφορά ευχόμαστε ο Άγιος Κυπριανός, προστάτης του Ιδρύματος να πρεσβεύει στον ιατρό και θεραπευτή των ψυχών και των σωμάτων Ιησού Χριστό, να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Σταυρίδειου Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός”