You are currently viewing –Σάλος στην Ιεραρχία από τις αποκαλύψεις μας για το ρόλο της… Νικόλ, σε εκλογές Μητροπολιτών! — Ποιά είναι η …Νικόλ; Αναρωτιούνται όλοι ….

–Σάλος στην Ιεραρχία από τις αποκαλύψεις μας για το ρόλο της… Νικόλ, σε εκλογές Μητροπολιτών! — Ποιά είναι η …Νικόλ; Αναρωτιούνται όλοι ….

  • Reading time:1 mins read

Μπορεί η Εκκλησία μας να είναι” ο χώρος του αχώρητου που τα πάντα χωρεί”, αλλά το να έχουν εισχωρήσει στα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας, άτομα αμφιβόλου ηθικής, με διαταραγμένη προσωπικότητα και.. φύλο και να καθορίζουν αποφασιστικά τις εξελίξεις στις εκλογές Αρχιερέων,είναι ένα γεγονός ασύλληπτο και απαράδεκτο που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει ούτε κατά διάνοια !

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που προκαλέσαμε αρχές του έτους όταν το ίδιο αυτό μοιραίο πρόσωπο η ..Νικόλ, είχε βαλθεί να τακτοποιήσει φίλο του σχολιάζοντα εξωκλιματικό Μητροπολίτη, διχοτομώντας τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.
Μάλιστα η υπόθεση αυτή, αν δεν φέρναμε εμείς το θέμα στη δημοσιότητα. θα περνούσε με συνοπτικές διαδικασίες από την ΔΙΣ και η ιστορική αυτή Μητρόπολη του Θεσσαλικού κάμπου θα είχε διχοτομηθεί.
Στόχος της κίνησης αυτής δεν ήταν η σωστότερη εξυπηρέτηση του χριστεπώνυμου πληρώματος αλλά η φωτογραφική τακτοποίηση ημέτερου Ιεράρχη. Οι πληροφορίες μας μάλιστα λένε οτι όλα αυτά δεν γίνονταν με το αζημίωτο του εμπλεκόμενου προσώπου– της Νικόλ η οποία και στο παρελθόν έχει πράξει κάτι ανάλογο, απ´το οποίο απεκόμισε ολόκληρο διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κεκοιμημένο σήμερα Ιεράρχη της Βορείου Ελλάδος.
Η όλη μεθόδευση δεν είναι απλώς ανήθικη και παράνομη αλλά αντίκειται και στους θείους και ιερούς κανόνες αφού όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες πράξεις είναι σα να διαπράττουν σιμωνία η οποία τιμωρείται με καθαίρεση.
Έτσι μετά την αποτυχία της η περιβόητη Νικόλ να αποκαταστήσει τον αγαθό εξωκλιματικό Ιεράρχη, έβαλε πλώρη να βοηθήσει στην προαγωγή κληρικού περασμένης ηλικίας ( άγει το 65 έτος της ηλικίας του), από την παρουσία του οποίου θέλει να απαλλαγεί ο Μητροπολίτης του, ( ειναι το λεγόμενο εκκλησιαστικό “στρίβειν” δια του αρραβώνος, δηλ. δια της προαγωγής σε Επίσκοπο). Για καλή του τύχη ο προς προαγωγή σιτεμένος κληρικός έχει έναν υποτακτικό ονόματι Σεραφείμ, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα γενέθλιο τόπο της … Νικόλ.
Οπότε το συνοικέσιο για να αναμιχθεί η Νικόλ και να πείσει τα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας έγινε από τον Τρικαλινό Σεραφείμ.
Στο μεταξύ μόλις δημοσιεύτηκε η είδηση χθες για δόλια ανάμιξη και ανήθικη μεθόδευση της Νικόλ πίσω από την πλάτη της Ιεραρχίας, δημιουργήθηκε μέγας σάλος και θόρυβος!
Μάλιστα όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ,μας ζητούν να προχωρήσουμε στα “αποκαλυπτήρια” αυτής της Νικόλ και να δώσουμε στη δημοσιότητα όνομα επάγγελμα, φωτογραφία και όλα τα σχετικά!
Τα έχουμε όλα στη διάθεσή μας καθώς και το βιντεάκι στο οποίο εμφανίζεται να παίρνει τρόφιμα και οίνο από ναούς της Αρχιεπισκοπής και να τα στέλνει στους συγγενείς του στα Τρίκαλα.
Επίσης πολλοί Ιεράρχες που συνομίλησαν μαζί μας, μας ζητούν να καταθέσουμε, αν το γνωρίζουμε αυτό, το από πού αντλεί τη δύναμη αυτή η Νικόλ και έχει πρόσβαση στα υψηλά δώματα της Ιεραρχίας, ώστε να μπορεί να επηρεάζει με ευκολία, άνεση και… εξουσία ,την πορεία των Εκκλησιαστικών μας πραγμάτων.

Δεσμευόμαστε προσωπικά, ότι αν δεν δούμε να συμβαίνει κάτι τι το θεαματικό στο θέμα- πληγή που έχει προκύψει για την Μητρόπολη Γρεβενών και αν δεν αποσυρθεί από την υποψηφιότητα ο εκλεκτός της… Νικόλ , τότε θα προβούμε σε σειρά αποκαλύψεων που θα κάνουμε πολλούς οχι απλά και μόνο να ντρέπονται, αλλά και να παραιτηθούν από τις επίζηλες θέσεις που κατέχουν, για να πάψουν να δανείζουν την δύναμή τους στην κάθε ερμαφρόδιτη Νικόλ ή Νικολάκι!
Και έπεται συνέχεια……!